|
 Kohde on lisätty ostoskoriin.
 Kohde on poistettu ostoskorista.
 Kohde on lisätty avoimeen tilaukseen.
33 valioherkkua herkullisesta Valion kermajäätelöstä,
|
|
K3
|
Valio
|
219493
|
10,00 €
|
|
Alko. Vähittäismyyntihinnasto 63A 1.1.1970,
|
1969
|
Nid/K3
|
Alko
|
131777
|
4,00 €
|
|
Cognac Courvoisier (Kurvuasie),
|
|
Nid/K4
|
s. n.
|
107879
|
6,00 €
|
|
Finnalco-esite,
|
s. a.
|
Nid/K3
|
Finnalco
|
107875
|
5,00 €
|
|
Hedelmä- ja marjaviinien valmistus J. O. Hoyerin viinihiivojen avulla,
|
1955
|
Nid/K3
|
S. Hoyer, Kauniainen
|
215909
|
2,00 €
|
|
Hyvän tuulen juomat Porista,
|
|
K4
|
Porin Olut
|
176837
|
14,00 €
|
|
Jokapäiväinen ystävämme peruna,
|
1961
|
Nid/K3
|
HOK
|
219498
|
5,00 €
|
|
Kimara kutsut. 1-3,
|
|
K4
|
Hartwall
|
195514
|
9,00 €
|
|
Kolme Karjapohjolan poronlihaesitettä,
|
|
K3
|
|
219494
|
12,00 €
|
|
Kultanauha-esite ja etuseteli,
|
1960-luku
|
K3
|
Paasivaaran Margariinitehdas
|
109306
|
5,00 €
|
|
Kun resepti edellyttää leivinjauhetta,
|
s.a.
|
Nid/K4
|
R. B. Davis Company, Hoboken, NJ, USA
|
103522
|
4,00 €
|
|
Loimaan Myllyn hiutaleruokien keitto ohjeita,
|
1932
|
Nid/K2
|
Loimaan Mylly
|
225011
|
4,50 €
|
|
Makua ja vaihtelua kastikkeilla ja höysteillä,
|
1947
|
Nid/K4
|
Jalostaja
|
219516
|
4,00 €
|
|
Pikanttia pikaherkkua,
|
n. 1960
|
Nid/K3
|
Jalostaja
|
219515
|
2,00 €
|
|
Reinilä-Hellman, Edit: 101 Kultanauha-herkkua,
|
1929/1 p.
|
K3
|
Lahden margariinitehdas
|
216665
|
10,00 €
|
|
Ruokaesitteitä, 6 kpl,
|
|
Nid/K3
|
|
219518
|
8,00 €
|
|
SOK Makeistehdas. Kaksi hinnastoa,
|
|
Nid/K3
|
|
199903
|
3,00 €
|
|
Tigerstedt, Carl: Totuus margariinista ruoka-aineena,
|
1928/1 p.
|
Nid/K3
|
Paasivaara
|
222340
|
12,00 €
|
|
Tilgmann, 100-vuotisjuhla Dipolissa 1969, menu,
|
|
K3
|
|
198891
|
4,00 €
|
|
UPO U 180 litran jääkaapin käyttöohje,
|
|
Nid/K4
|
UPO, Lahti
|
108571
|
3,00 €
|
|
|